Dit jaar gaan we met het VMTC-Hotelweekend naar Hotel Maas in Lutzerath. De streek heet ook wel VulkanEifel. Wellicht een oude bekende; we zijn er voor het laatst in 2009 geweest, en het is ook het hotel van het allereerste hotelweekend.

We overnachten in hotel Maas. Ik heb daar 25 kamers gereserveerd. We gaan hier heen van donderdag 21 tot en met zondag 24 september 2017. Let op, een weekend later dan gebruikelijk.

All Inclusive

We bieden jullie dit weer aan als “All Inclusive”-arrangement. All Inclusive betekent dat de drankjes die tussen 17.00 en 24.00 uur genuttigd worden bij de prijs zijn inbegrepen met uitzondering van gedestilleerde drank, zoals voorgaande jaren.

De prijs voor dit alles bedraagt € 205,= p.p. (All Inclusive). Voor een eenpersoonskamer geld een toeslag van € 50,=. Daarvoor krijg je drie overnachtingen met ontbijt, avondeten, de routes en natuurlijk de drankjes tussen 17.00 en 24.00 uur.

Routes

Als alle jaren worden er weer mooie routes uitgezet en dat wordt dit jaar wederom door mij verzorgd. Natuurlijk is het niet verplicht deze te rijden, maar ik raad het wel aan. Er zijn dit weekend geen vaste toerleiders, maar de ervaring leert dat je onderweg altijd wel clubleden tegenkomt. Ook worden vaak spontaan groepjes gevormd. Mocht je geen ervaring hebben met rijden in de bergen, dan is dat geen bezwaar. Rij lekker in je eigen tempo, of rij achter een groepje aan die jouw tempo rijdt. Je zult zien dat je er voor niets tegen op zag :-).  De routes worden evenals voorgaande jaren alleen in Garmin-navigatie aangeboden.

Op de vrijdag en zaterdag blijven we ver van de snelweg. Daarbij probeer ik weer een bonte afwisseling van wegen in de route op te nemen, van klein tot breed, van bos tot berg; één ding hebben die wegen gemeen; veel bochten per strekkende meter…

Aanmelden

Vind je het leuk om (weer) mee te gaan met het VMTC-Hotelweekend, meld je dan liefst zo snel mogelijk aan met behulp van het digitale inschrijfformulier via de website. Het inschrijfformulier staat vanaf heden online. Er is een beperkt aantal bedden en er zal bij veelvuldige aanmeldingen een paar combinatiekamers gemaakt worden. Stuur je aanmelding tijdig in, de inschrijving sluit namelijk op 15 juni (of vol = vol). Deelname is slechts mogelijk na schriftelijke aanmelding via het digitale formulier (incl. machtiging). De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de eerste termijn.  Deelname is voorbehouden aan leden van de VMTC.

Betalen via machtiging

Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging  met een afschrijving in twee termijnen. De eerste betaling bedraagt € 105,- en de tweede € 100,-. plus eventuele toeslagen. Ik kijk uit naar jullie inschrijvingen!

Met vriendelijke groeten,

René van den Hoorn

Inschrijving VMTC-Hotelweekend 2017 geopend