Inschrijving VMTC-Hotelweekend 2018 geopend!

Exclusief voor leden van de VMTC

Dit jaar gaan we met het VMTC-Hotelweekend naar Hotel Bliesbruck in Herbitzheim. De streek heet ook wel Saarland.  Het Saarland is het gedeelte van Duitsland naast Luxemburg, onderin tegen frankrijk aan. Deze streek hebben we in 2013 één keer eerder bezocht. Het is wat verder dan Eifel of Sauerland, maar is weer eens wat anders, en geeft de gelegenheid een stukje Frankrijk mee te pakken tijdens de dagtochten.

We overnachten in hotel Bliesbruck. Ik heb daar 23 kamers gereserveerd. We gaan hier heen van donderdag 13 tot en met zondag 16 september 2018.

All Inclusive

We bieden jullie dit weer aan als “All Inclusive”-arrangement. All Inclusive betekent dat de drankjes die tussen 17.00 en 24.00 uur genuttigd worden bij de prijs zijn inbegrepen met uitzondering van gedestilleerde drank, zoals voorgaande jaren.

De prijs voor dit alles bedraagt € 210,= p.p. (All Inclusive). Voor een eenpersoonskamer geld een toeslag van € 50,=. Daarvoor krijg je drie overnachtingen met ontbijt, avondeten, de routes en natuurlijk de drankjes tussen 17.00 en 24.00 uur.

 

Routes

Net als andere jaren zet ik weer vantevoren de routes uit. Natuurlijk is het niet verplicht deze te rijden, en je kunt er zelf een variatie bedenken. Maar rij je de route dan weet je zeker dat je clubleden tegenkomt. Er zijn dit weekend geen vaste toerleiders. Maar vaak worden spontaan groepjes gevormd. Mocht je geen ervaring hebben met rijden in de bergen, dan is dat geen bezwaar.

Rij lekker in je eigen tempo, of rij achter een groepje aan die jouw tempo rijdt. Je zult zien dat je er voor niets tegen op zag :-). De routes worden evenals voorgaande jaren alleen in Garmin-navigatie aangeboden.

Op de vrijdag en zaterdag blijven we ver van de snelweg. Daarbij probeer ik weer een bonte afwisseling van wegen in de route op te nemen, van klein tot breed, van bos tot berg; één ding hebben die wegen gemeen; zo veel mogelijk bochten per strekkende meter…

Aanmelden

Vind je het leuk om (weer) mee te gaan met het VMTC-Hotelweekend, meld je dan liefst zo snel mogelijk aan met behulp van het digitale inschrijfformulier via de website. Het inschrijfformulier staat vanaf heden online. Er is een beperkt aantal bedden en er zal bij veelvuldige aanmeldingen een paar combinatiekamers gemaakt worden. Stuur je aanmelding tijdig in, de inschrijving sluit namelijk op 15 juni (of vol = vol). Deelname is slechts mogelijk na schriftelijke aanmelding via het digitale formulier (incl. machtiging). De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de eerste termijn.

 

Betalen via machtiging

Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging met een afschrijving in twee termijnen. De eerste betaling bedraagt € 105,- en de tweede € 105,-. plus eventuele toeslagen. Ik kijk uit naar jullie inschrijvingen!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet contact met mij op te nemen via rene@vanden-hoorn.nl.

Met vriendelijke groeten,
René van den Hoorn

Inschrijving Hotelweekend 2018