VMTC Hotelweekend 2019

Aanmelden voor 30 april en vol=vol!

* Exclusief voor leden van de VMTC *

Dit jaar gaan we met het VMTC Hotelweekend naar Hotel Sonnenblick in Lütz, Duitsland. Lütz ligt in een zijdal van de Moezel, een stukje ten oosten van Cochem. We gaan hier heen van donderdag 12 t/m zondag 15 september.

All Inclusive

We bieden jullie dit weer aan als “All Inclusive”-arrangement. All Inclusive betekent dat de drankjes die tussen 17.00 en 24.00 uur genuttigd worden bij de prijs zijn inbegrepen met uitzondering van gedestilleerde drank, zoals voorgaande jaren.

De prijs voor dit alles bedraagt € 235,- p.p. (All Inclusive). Voor een eenpersoonskamer geld een toeslag van € 30,-. Daarvoor krijg je drie overnachtingen met ontbijt, avondeten, de routes en natuurlijk de drankjes tussen 17.00 en 24.00 uur.

Routes

We zetten vooraf routes uit voor alle dagen. Natuurlijk is het niet verplicht deze te rijden, als je wilt kun je er zelf een variatie op bedenken. Maar rijd je de route dan weet je zeker dat je clubleden tegenkomt. Er zijn dit weekend geen vaste toerleiders. Wel worden er vaak spontaan groepjes gevormd. Mocht je geen ervaring hebben met rijden in de bergen, dan is dat geen bezwaar.

Rijd lekker in je eigen tempo, of rijd achter een groepje aan dat jouw tempo rijdt. Je zult zien dat je er voor niets tegen op zag :-). De routes worden vooraf toegestuurd zodat je deze zelf op je Garmin of TomTom navigatie kunt zetten.

Op de vrijdag en zaterdag blijven we ver van de snelweg. Daarbij proberen we weer een bonte afwisseling van wegen in de route op te nemen, van klein tot breed, van bos tot berg; één ding hebben die wegen gemeen: zo veel mogelijk bochten per strekkende meter…

Aanmelden

Vind je het leuk om (weer) mee te gaan met het VMTC-Hotelweekend, meld je dan liefst zo snel mogelijk aan met behulp van het digitale inschrijfformulier via de website. Het inschrijfformulier staat vanaf heden online. Er is een beperkt aantal bedden en er zal bij veelvuldige aanmeldingen een paar combinatiekamers gemaakt worden. Stuur je aanmelding tijdig in, de inschrijving sluit dit jaar op 30 april (of vol = vol). Deelname is slechts mogelijk na schriftelijke aanmelding via het digitale formulier (incl. machtiging). De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de eerste termijn.

Betalen via machtiging

Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging met een afschrijving in twee termijnen. De eerste betaling (incasso in juni) bedraagt € 120,- en de tweede (incasso in augustus) € 115,- plus eventuele toeslagen.

We kijken uit naar jullie aanmeldingen. Heb je nog vragen, stuur dan even een mailtje naar de penningmeester of bel even met Marcel op 06-20561330.

Met vriendelijke groeten,

VMTC Toercommissie
Herman, Marcel, Tonny, Evert Jan

Inschrijving Hotelweekend geopend