Uitnodiging Nieuwjaarsborrel

Woensdag 8 januari om 20:00 uur

Het jaar 2019 is bijna ten einde en 2020 staat al voor de deur te trappelen. Traditiegetrouw wil de VMTC het nieuwe jaar goed inluiden. Hiervoor nodigen bestuur en toercommissie de leden uit om op woensdag 8 januari om 20:00 uur het glas te heffen en te proosten op een mooi nieuw motorjaar.

Welkom bij Alex en Margot

Vorig jaar is het prima bevallen om de Nieuwjaarsborrel thuis bij een bestuurslid te organiseren en dat doen we dan ook nu weer. We zijn welkom bij onze secretaris Alex Smidts, Ligusterweg 25, 3852 GX Ermelo.

We hopen dat je er bij kunt zijn!

Bestuur en toercommissie
Veluwse Motor Tour Club

Zet alvast in je agenda!
De Algemene Leden Vergadering is op dinsdag 11 februari 2020. De uitnodiging en vergaderstukken volgen t.z.t. per mail.