8e VMTC Bijna-Zomertijd-rit op 22 maart

De maatschappelijke gevolgen van het coronavirus treffen diverse evenementen, waaronder ook het georganiseerd motorrijden. Wij volgen nauwlettend de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en de KNMV.

Hoewel deze adviezen en richtlijnen ons hiertoe nog niet verplichten, hebben we ook een verantwoordelijkheid ten aanzien van de deelnemers en organisatoren van onze toerritten. Dit heeft ons doen besluiten om de 8e VMTC Bijna-Zomertijd-rit op zondag 22 maart a.s. te annuleren. 

Latere ritten op onze toerkalender gaan vooralsnog door, maar houd onze website in de gaten voor de laatste informatie.

Bestuur en toercommissie VMTC

Op zondag 22 maart 2020 organiseert de VMTC de 8e VMTC Bijna-Zomertijd-rit. Deze rit is in de plaats gekomen van de bekende Midwinterrit van al bijna 10 jaar geleden. Door de rit meer richting de zomertijd te plannen, hopen we op beter motorweer en daardoor meer deelnemers. De rit is ongeveer 180 kilometer lang.

Deze rit heeft een open inschrijving en we nodigen alle tourmotorrijders dan ook van harte uit om deel te nemen.

  • De inschrijving is van 10:00 tot 11:00 uur.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 7,-  incl. 1 kop koffie/thee.
  • Voor VMTC-leden is deelname gratis; koffie is dan voor eigen rekening.
  • De route is bij inschrijving verkrijgbaar, alleen op GPS.
  • Startlocatie: De Muzenhof, Leuvenumseweg 66, Ermelo.

Let op: we zitten aan de achterzijde van De Muzenhof; via het zandpad rechts (van de Muzenhof) bereikbaar. Volg de bordjes ‘VMTC’.