VMTC Dagrit – 13 september

Afgelopen week leek met de komst van storm Francis de herfst al in alle hevigheid los te barsten. Op de radio werd er gesproken over de eerste ‘zomerstorm’, maar met alle blaadjes op de weg, de nattigheid en de frisse wind voelde het niet echt als een zomerstorm maar meer als het einde van de zomer.

En wat hebben we dan eigenlijk voor motorseizoen gehad? Ja, het weer was geregeld prima, soms zelfs echt wel te warm. Maar door Corona hebben we dit jaar als club toch wel erg veel afgezegd. Zeker als je bedenkt dat de VMTC dit jaar ook nog eens 40 jaar bestaat! Om de ‘pijn’ toch een beetje te verzachten heeft de toercommissie nog een mooie dagritgemaakt door één van de mooiste gebieden van Nederland. Waar precies? Da’s nog een beetje een verrassing!

De rit is iets minder dan 260 kilometer en bevat dus ook een koffie- en lunchstop. De koffie (met een stukje appelgebak) wordt betaald door de club! De lunch is wel voor eigen rekening. Om alles volgens de richtlijnen te kunnen doen, is aanmelden verplicht. Zo kunnen de koffie- en lunchlocatie zich er ook goed op voorbereiden.

De rit is op zondag 13 september en we vertrekken vanaf De Houtsnip om 09.30 uur. Een kwartiertje eerder verzamelen is wel handig zodat de toercommissie weer groepen kan maken. De route wordt niet aan de rijders verstrekt, zo blijft het tijdens het rijden ook nog een beetje spannend waar we heen gaan.

Wil je mee? Klik dan even op onderstaande knop.

Exclusief voor leden. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk vrijdag 11 september.

Heb je nog vragen? Stuur even een berichtje naar Marcel: 0620561330.