VMTC Dagrit – 13 juni

Exclusief voor VMTC-leden! Wil je meerijden en je bent geen lid? Word dan nu lid!

LET OP! INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Zondag 13 juni rijden we een mooie dagrit – met een andere startlocatie dan we gewend zijn. Jaap, de initiatiefnemer van deze rit, nodigt de clubleden uit om bij hem vandaan te starten, maar pas na een bakje koffie en een lekker stukje appelgebak! Top Jaap!

Na deze goede start hebben we een rit van zo’n 220 kilometer voor de boeg, langs mooie kronkelweggetjes en lekker Hollandse natuur. Zo rond het middaguur gaan we lunchen* (op kosten van de club!) en kan er uit drie verschillende opties worden gekozen. Maar daar vertellen we je ’s ochtends al alles over. Tijdens de koffie kunnen we vast kiezen en geven we dat alvast door aan de lunchlocatie.

De rit is op zondag 13 juni en we vertrekken zo rond half 10. Het adres heb je ontvangen via de mail. Vooraf dus koffie met appelgebak en zorg dat je 9 uur bij Jaap bent, natuurlijk met een volle tank verse brandstof. Neem voor onderweg ook iets te eten, drinken of snoepen mee. We stoppen onderweg ook nog een (paar) keer.

Aan het einde van de rit eindigen we weer bij Jaap en heeft hij nog wat lekkere warme hapjes. Dus zorg zeker dat je de rit helemaal uitrijdt.

* Lunch en 1 drankje