VMTC Club Barbecue

Datum: 17 augustus 2019  Aanvang: 17:00 uur
Locatie: Familie Koers, Heideweg 19, Stroe
Contactpersoon: Hermieke Koers

Zaterdag 17 augustus organiseren we namens de VMTC weer onze jaarlijkse VMTC Club Barbecue voor leden en hun partners. Je bent welkom vanaf 17:00 uur!

Een beetje anders dit jaar!

Voorgaande jaren hielden we de VMTC Club Barbecue bij de Muzenhof. Dit jaar is de barbecue bij Marcel en Hermieke in het altijd gezellige Stroe! En we gaan het nog een klein beetje anders doen, maar dat houden we nog lekker een beetje geheim! Een klein tipje van de sluier; de kans dat je stukje vlees ‘per ongeluk’ door een ander wordt weggekaapt is dit jaar niet aanwezig!

Voor leden is de barbecue € 10,– (Ja klopt, dat was voorheen gratis…, maar de drank is dit jaar gratis!) Voor partners die geen clublid* zijn is de eigen bijdrage € 17,50. (Ook dan is de drank gratis…). Wel goed om alvast na te denken wie de Bob is… 😉

Bij Marcel en Hermieke

De barbecue wordt gehouden aan de Heideweg 19 in Stroe. Parkeren kan langs weg, maar alleen aan de kant van de snelweg! Inloop is vanaf 17.00 uur.

Meld je nu aan!

Je kan je tot uiterlijk 9 augustus aanmelden. Heb je zin om te komen? Aanmelden kan via de website. Klik even op onderstaande knop en vul even de gegevens in. De betaling gaat via een eenmalige incasso.

Heb je nog vragen? Bel even met Marcel; 06 205 613 30 op willekeurig moment of bel met Hermieke (alleen na 19.00 uur) op 06 504 192 14.

We zien elkaar op de VMTC Club Barbecue!

* Word nou toch gewoon eens lid!