VMTC KustRit

Datum: 28 juli 2019  Aanvang: 09:15 uur
Locatie: De Muzenhof, Leuvenumseweg 66, Ermelo
Contactpersoon: Marcel Koers

Zondag 28 juli gaan we de VMTC KustRit rijden. Een mooie route langs de kust, gecombineerd met een lekkere lunch in een strandpaviljoen. De route is een kleine 280 kilometer, dus we vertrekken zondag om 09.15 vanaf De Muzenhof! Niet-leden van de VMTC zijn ook welkom!

Een vette Hollandse Dagrit

De Toercommissie heeft een mooie route uitgezet langs de kust. De totale route zal zo’n 280 kilometer zijn, dus we vertrekken mooi op tijd – 09.15 vanaf De Muzenhof. Zorg er dus voor dat je al getankt hebt voordat we gaan.

Eten en drinken tijdens deze rit is voor eigen rekening.

De Houtsnip

De Nederlandse kust wordt ook wel ‘patatkust’ genoemd. Overal langs de kust zijn wel frietkraampjes te vinden. Om de dag dus een beetje in het thema te eindigen, stopt de route bij De Houtsnip waar je een echt hollands patatje kunt krijgen, met – ook écht Hollands – een lekkere klodder mayonaise!

Meld je aan!

Zin om even lekker uit te waaien aan het strand? Geef je dan nu op via onderstaande knop! Aanmelden kan ook via WhatsApp. Stuur even een berichtje naar Marcel Koers dat je zin hebt om mee te gaan.

Heb je nog vragen? 
Bel even met Marcel of stuur ‘m even een berichtje; 06 205 613 30

* Tip: neem een handdoek mee! Als je zin hebt even met je blote voeten door de branding te lopen, is het wel zo lekker om niet met allemaal zand tussen je tenen weer in je motorlaarzen te stappen!