WhatsApp groepen

WhatsApp

De VMTC gebruikt een aantal WhatsApp groepen voor communicatie naar en tussen de leden. (Er worden dan ook alleen VMTC-leden toegevoegd aan deze groepen.)

WhatsApp-groep VMTC Aankondigingen

De ‘VMTC Aankondigingen’-groep wordt beheerd door de toercommissie. Hierin worden aankondigingen gedaan door de TC over aankomende ritten en evenementen. Leden kunnen niet reageren in deze app, maar wil je je eigen ritje aankondigen? Stuur dan een berichtje naar één van de TC-leden die dit voor je kan plaatsen.

De beheerder van deze groep is Remko. Wil je toegevoegd worden en zo op de hoogte blijven van zowel geplande als spontane initiatieven? Stuur dan even een mailtje met daarin je 06-nummer naar remko@vmtc.nl.

WhatsApp-groep VMTC babbel

Er komen geregeld vragen of het niet mogelijk is een app-groep te hebben waar iedereen naar hartelust in kan posten en reageren. Die app-groep bestaat al een tijdje: de ‘VMTC babbel’ (voorheen Tc babbel), alleen niet alle leden zijn zich hiervan bewust. Alles kan; kerstgroeten, je oude handschoenen verkopen, een vraag stellen of gewoon een goeie grap delen – alles wat je maar zou willen delen. Nou ja, er zijn natuurlijk wél grenzen, maar we gaan er van uit dat iedereen netjes blijft!

De beheerder van deze groep is Remko. Wil je toegevoegd worden en zo bijblijven met de laatste club-roddels? Stuur dan even een mailtje met daarin je 06-nummer naar remko@vmtc.nl.