VMTC PicknickRit op 5 juli gaat lekker door!


Exclusief voor leden van de VMTC.

We hebben dit jaar helaas al aardig wat gezellige jaarlijkse VMTC-feestjes gemist. De NieuweLedenRit en de Motor 2-daagse is aan ons neus voorbijgegaan en we zijn er nog niet… De Motary en het Hotelweekend gaat dit jaar ook definitief niet door, maar…

Er is ondertussen ook weer positief nieuws! We hebben de eerste clubrit gelukkig al weer kunnen rijden en ook al weer een paar redelijk spontane ritjes. Niet helemaal spontaan natuurlijk, want het vergt toch wel wat denk- en regelwerk om alles netjes volgens de Corona-richtlijnen te laten verlopen. Maar het gaat goed en we zijn weer blije motorrijders!

Wat we óók weer kunnen regelen is de traditionele PicknickRit! Op 5 juli gaan we weer lekker toeren en dan samen (met gepaste afstand van elkaar) genieten van een picknick die weer volledig wordt verzorgd door Hans en Frieda. De rit zal zo rond de 160 km lang zijn.

We vertrekken om 11.00 uur vanaf De Houtsnip (langs de N302).

Er zijn een aantal locaties op het oog om er een gezellige picknick van te maken – en ook hier geldt, er is veel denk- en regelwerk nodig om alles netjes volgens de regels te organiseren. Een grote schaal met broodjes en vleeswaren op een schaal kan nu simpelweg niet.

Ga er in ieder geval van uit dat alles netjes geregeld zal zijn – dat is zéker aan Hans en Frieda toe te vertrouwen!

Zoals nu met alle evenementen van de VMTC (en voor de PicknickRit was dit altijd al) kan je alleen mee als je je netjes hebt aangemeld*. Dit kan tot uiterlijk 5 dagen voor de rit. Aanmelden kan tot en met woensdag 1 juli, door even een mailtje te sturen naar hermiekekoers@hotmail.com en vermeld daarin je naam (en de naam van de eventuele bijrijder).

* De kosten zijn voor rekening van de club, maar als je je aanmeldt gaan we er natuurlijk van uit dat je komt!

Marcel Koers
Voorzitter VMTC