Van de voorzitter – December 2022

Van de voorzitter

En dan ineens is het weer December.  De eerste nachtvorst is alweer in het land en de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen in het Zuiden.Soms, als de zon even schijnt, nog even een klein blokje om met de motor om het af te leren voor de komende maanden (zolang er niet gestrooid is). Behalve natuurlijk voor de diehards onder ons die kou en gladheid op de tweewieler zullen trotseren!

Deze tijd van het jaar nodigt altijd uit om terug te kijken op het jaar dat is geweest. Gelukkig een jaar waarin de Covid-pandemie een keer lijkt te hebben genomen. Het leven is weer ‘gewoon’, gewoon weer dingen plannen, met familie en vrienden samen komen… Dingen die zo normaal zijn. Ook geplande activiteiten van de club hebben gewoon doorgang kunnen vinden!

Maar aan de andere kant ook geen makkelijk jaar met de oorlog in Oekraïne en alle consequenties die dit met zich meebrengt. 

Met de club hebben we het motorseizoen afgesloten met de jaarlijkse VisRit. Was wederom een mooie rit met prachtig weer. Daarna hebben we nog een paar gezellige samenkomsten gehad. Eerst bij de Hazeburg, een avondje in de kroeg. En een paar weken later met elkaar bowlen.  Altijd weer gezellig om elkaar ook op deze manier te ontmoeten.

Maar we kijken niet alleen terug. Ook kijken we weer vooruit naar het jaar dat gaat komen. We zullen met de club natuurlijk de alom bekende activiteiten weer hebben. 

Als eerste zal in januari de NieuwjaarsBoerenkoolBorrel plaatsvinden bij tennisvereniging de Vale Ouwe in Putten. En in februari de Algemene Leden Vergadering

Voor het laatste hebben we een nieuwe locatie gevonden, wijkcentrum De Vleugel aan de Oude Nijkerkerweg 4 in Ermelo (bij de Westerkerk). Ook de ZomerAvondRitten zullen dit jaar vanaf deze locatie gaan starten. In de nieuwsbrief, de Toerist, vind je de uitnodigingen voor deze activiteiten. Houd voor alle activiteiten de agenda op de website in de gaten, de Nieuwsbrief of mailings. 

In de privésfeer worden er mogelijk al weer plannen gemaakt voor vakanties voor volgend jaar, al dan niet met de motor. En laten we hopen dat de rust in de wereld weer wat terugkeert.

Tot ziens bij een van de volgende activiteiten of ritten. Dan rest mij verder niets anders dan iedereen hele fijne dagen toe te wensen in goede gezondheid samen met degene die je lief zijn

Groetjes, Margrieta Hilz
Voorzitter VMTC