VMTC NavigatieAvond – dinsdag 19 maart

Via de Toerist (nieuwsbrief) was al de mogelijkheid om je op te geven voor de NavigatieAvond. Maar eerlijk-is-eerlijk, je moest er wel een beetje naar zoeken. Het was net zoiets als met je navigatiesysteem aan het begin van het motorseizoen – het is toch weer even zoeken. Hoe zat het ook weer allemaal? No worries! Gaan we weer bij helpen en maken er direct een gezellige avond van!

De VMTC NavigatieAvond is exclusief voor leden van de VMTC. Lid worden? Dat kan hier.

Om de kennis weer op te frissen organiseert de VMTC op dinsdagavond 19 maart weer een NavigatieAvond om speciaal wat dieper in te gaan op het ontvangen en laden van routes in je navigatiesysteem. En als er nog tijd over is, gaan we nog in op een aantal andere zaken.

Deze NavigatieAvond beperkt zicht tot het ontvangen, laden en activeren van een track in je navigatie. Lukt dit niet of wil je het weer even opfrissen? Dan is dit weer het moment om aan te schuiven. 

Op deze avond gaan we niet in op het maken van routes. We plannen op een ander moment in het jaar een avond waar we laten zien hoe je nou de perfecte route kan maken in MyRoute-app.

We maken de groep niet al te groot, zodat we iedereen kunnen helpen. Als er veel aanmeldingen zijn, organiseren we nog een extra avond. Wil je zeker zijn van een plek, reageer dan snel! Aanmelden doe je via onderstaande knop.

Inloop 19.00 uur. We starten om 19.30 uur bij De Vleugel, Ermelo

Vergeet niet je laptop, navigatie en benodigde snoertjes mee te nemen. De TC zorgt voor voldoende haspels. Zorg er ook voor dat je navigatie alle laatste updates heeft. Doe dit wel ruim van tevoren, dit kan nog wel wat tijd in beslag nemen.

Exclusief voor leden. Aanmelden kan alleen via de verzonden e-mail aan de leden.

We zien je graag op dinsdag 19 maart!
De Toercommissie