Van de voorzitter – januari 2020

Allereerst wil ik iedereen die enig verwantschap heeft met de VMTC een fijn gelukkig en gezond 2020 toewensen en ik hoop dat het voor iedereen het aankomende motorseizoen zeker zo goed zal worden als die in 2019. Aan de TC  zal het niet liggen.

2019 kunnen we wel beetje zien als een overgangsjaar. Alles is perfect verlopen het aantal leden groeit. Bij het afgelopen VMTC Hotelweekend is gebleken hoe flexibel ze zijn, echt super. Alle ritten werden redelijk bezocht. Dit komt natuurlijk ook door de verwachte weersomstandigheden.

Ook de FF Uitwaai-app deed zijn werk. Met regelmaat kon men op de woensdagavond toch nog ff snel een ritje rijden. Op de website vind je hoe je kan worden toegevoegd voor de app-groep.

Eind 2019 is er tevens een begin gemaakt met de website. Ik vond dat dat geheel en ook de VMTC Facebook-pagina extra aandacht nodig had. Tja, digitaal is toch wel de toekomst.
Evert Jan van Ramselaar en Remko Bor (beiden lid van de TC) heb ik gevraagd om één en ander in goede banen te leiden en het geheel een nieuwe layout te geven. Ga nu maar eens kijken op de site, je komt in een geheel nieuwe wereld terecht. Vanaf nu gaan de updates in Facebook ook verwijzen naar de website, waar de rest te lezen zal zijn. 

Kortom, we zitten in de lift v.w.b. de techniek en de info. (En we maken het simpel, je hoeft alleen maar te klikken).

De Toerist is inmiddels verleden tijd, maar we zullen alle informatie die we naar buiten willen brengen via e-mail, de website en Facebook kenbaar maken. Als je ons op Facebook een like geeft blijf je volledig op de hoogte.

Over de ritten hoeven we niet veel te zeggen. We gaan als TC gewoon door met het organiseren van spontane en geplande ritten. 

Maar dit jaar hebben we nog een extra activiteit. We bestaan namelijk 40 jaar! En ja, dat wordt groots gevierd natuurlijk!

Zet zaterdag 6 juni maar vast in je agenda zodat er niks meer tussen kan komen.
De dag wordt ingedeeld door de TC tot een uurtje of 4. Hoe dat er uit gaat zien is nog een verassing, maar van de avond mag ik al wel iets van verklappen. 

We hebben een DJ uitgenodigd in Stroe en wel ja, aan de Heideweg 19. 

Laten we er met z’n allen een knalfeest van maken. We rekenen er natuurlijk op dat iedereen komt en dat het supergezellig wordt!

Marcel Koers
Voorzitter VMTC