Van de toercommissie – januari 2020

Zo hier zijn we weer, in plaats van een stukje in de Toerist, wordt dit een stukje op de nieuwe manier, namelijk in een nieuwsbrief. De bedoeling is dat de Tc een terugblik geeft van de afgelopen tijd en een blik naar de aankomende tijd. En dan bedoel ik alles wat met rijden te maken heeft.

In het jaarverslag van de Tc op de ALV wordt een terugblik gedaan over het jaar 2019. Ik neem jullie mee naar wat de Tc in 2020 voor jullie in petto heeft, zodat je deze datums alvast in je agenda kan zetten.

We beginnen op 16 februari met de ons zo bekende Boer’nkoolfuif. Wat sommigen nog wel weten was dat er altijd een rit was voordat we aan de boerenkool gingen. Dat voeren wij nu weer opnieuw in, met dien verstande dat er dan geen pekel ligt, want als er wél pekel ligt gaat deze Tc niet rijden. En dan gaan we gewoon boerenkool eten bij de al even bekende locatie ‘Tennisvereniging de Vale Ouwe’ in Putten. Adres: Hooiweg 6A. Uitnodiging en info zijn te vinden op de website.

Op 22 maart is de 8ste VMTC BijnaZomerTijdRit weer aan de beurt. De inschrijving en vertrek is om 10.00 uur bij de Muzenhof aan de Leuvenumseweg. 

Vanaf de BZTR tot de VisRit in oktober gaat de Tc in de oneven weken een rit organiseren en rijden, bij voorkeur op zondag, maar dat kan ook wel eens op een ander moment zijn. Dus laat je verrassen.

Op 26 april is de VMTC NieuweLedenRit. Hoe dat gaat en wordt ingevuld worden jullie op tijd op de hoogte gebracht. Hou vooral de website in de gaten.

Op 2 mei t/m 10 mei gaat een kleine groep van 12 rijders naar Schotland. Deze reis is georganiseerd door Marcel en Hermieke en is helaas al vol. We hopen natuurlijk wel dat ze een mooi reisverslag maken, zodat wij met zijn allen kunnen genieten van wat ze daar beleefd en gezien hebben.

Op 16 en 17 mei staat de VMTC 2-Daagse op de agenda. Deze is inmiddels ook volgeboekt. De deelnemers ontvangen t.z.t. de route en informatie over de bestemming. Houd dus de mail in de gaten.

Op 6 juni vieren wij met zijn allen het 40-jarig jubileum van onze mooi club. Noteer deze datum goed in de agenda want hoe die dag eruit gaat zien houden we nog even geheim. Overdag zit er een motordingetje in en ‘s avonds heffen we het glas.

Op 13 juni wordt de 29ste Motary weer door ons gereden en georganiseerd samen met de Rotary Ermelo-Putten.

Op 5 juli staat de VMTC PicknickRit op de agenda en daar geven Frieda en Hans weer acte de  présence om voor ons weer een hele leuke, fijne en lekkere verrassing te maken. De Tc gaat er weer een mooie motorrit omheen maken.

Op 1, 8, 15, 22, 29 juli en 5 augustus worden de VMTC ZomerAvondRitten weer gereden.

Op 17 t/m 20 september staat het VMTC Hotelweekend gepland. De Tc gaat de ritten en hotel in mei uitzetten.

Dit zijn de ritten die al vaststaan op de toerkalender van de VMTC, dus noteer ze allemaal in je agenda zodat dit jaar de Tc verrast wordt met een leuke opkomst zodat we het niet voor niets doen. En voor de verrassingsritten – houd je mail en de FF Uitwaaien-app in de gaten. Ben je nog niet aangemeld voor de app? Doe de Tc even een appje, dan voegen we je zo snel mogelijk toe.


Herman Kamphorst
Toercommissie

Ps. Deze keer is het best een lang verhaal geworden, de volgende keer houden we het iets korter. Maar nogmaals, noteer deze datums en laat je verrassen!