Van de toercommissie – februari 2020

De wintermaanden zijn zowat voorbij, het is eigenlijk helemaal geen winter geweest. Maar om wat de redenen ook zijn geweest dat er nog geen Clubritten of spontane ritten geweest zijn heb ik geen antwoord.

Niet getreurd het gaat beginnen beste motorrijders, in de vorm van ons allen bekende VMTC BijnaZomerTijdRit op 22 Maart. Dus even een geheugensteuntje het begint met de inschrijving om 10.00 uur tot 11.00 uur bij de Muzenhof aan de Leuvenumseweg. Onze wens is kom allen.

Daarnaast, zoals jullie hebben kunnen lezen in onze vorige nieuwsmail/toerkalender op de site, beginnen we na deze datum om in de oneven weken een club rit of iets dergelijks te organiseren. Daar zijn toch ook vragen over gesteld hoe strak de oneven weken aan gehouden worden, ik kan jullie beloven dat wij daar soepel mee om gaan. Dus als jullie ideeën hebben laat het de TC weten. Maar vooral: houd de website en de FF-uitwaai app in de gaten. Maar zet al wel vast 26 April in jullie agenda want dan staat de NieuweLedenRit op de agenda en deze rit is bedoeld dat de nieuwe leden kennis kunnen maken met de club en de leden die al lid zijn dus mijn vraag kom allen.

Nu wil ik ook even 2 dingen aan roeren en dat zijn zoals jullie misschien hebben gelezen de trajectcontroles op de N wegen in Nederland. Daarvan is er een in onze directe omgeving namelijk de N414 Bunschoten/Spakenburg naar Baarn, deze weg wordt best wel gebruik in onze clubritten, dus uitkijken allemaal.

Het andere is de bestuurswisseling in de stichting VMTC-Rotary, die gevuld wordt door 2 mensen uit de VMTC en 2 uit de Rotary. Gé Kruithof zat er als penningmeester namens de VMTC in en wordt opgevolgd door Alex Smidts die zijn taak als secretaris in het VMTC-bestuur overdraagt aan Margrieta. Maar blijft ook algemeen bestuurslid VMTC.

Voor jullie duidelijkheid is de samenstelling van het stichtingsbestuur nu:
VMTC
–          Alex Smidts (penningmeester)
–          Herman Kamphorst

Rotary
–          Bert Jan Joursma (secretaris) was Nelleke de Groot-Menzel
–          Gerard Hol

Voorzitter (onafhankelijk): Ruud Sigterman

TIP: kijk eens op de website www.motary.nl
Voor de vrijwilligers van de Motary is er in maart ons bekende startavond op dinsdag 17 maart 2020 bij ‘De Zoete Inval’, Broekermolenweg 5 in Putten.  

De Toercommissie,
Herman Kamphorst