Even kennis maken… Wim-Karel

Hallo,

Hier dus een verhaaltje over mij, omdat ik nieuw lid ben bij De Veluwse Motor Tour Club. Mijn naam is Wim-Karel Kolstee en woon in Nunspeet. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kids (zoon 22 jaar, dochter 18 jaar). Ik ben 52 jaar.

Hobby’s zijn motorrijden, routes maken met MyRouteApp, Mountainbiken, Online gamen (PS4) en af en toe een klein beetje design werk op de pc.

Ik rijd motor van af mijn 18e jaar. Mijn 1e motor was een Honda Magna 750.

Mijn 2e motor was een Suzuki Intruder 700.

Daarna een 10-tal jaren geen motor gereden (financieel niet mogelijk). Toen toch maar weer de hobby opgepakt met de BMW R1150RT.

En gelijk daarna omdat ik de RT toch te zwaar kwa handeling vond, een BMW R1200GS.

Wat een superfijne motor is dit.

Ik rijd graag in club verband omdat dat gezellig is. Met een leuke groep mensen lekker door het mooie Nederland toeren. En dan het clubgebouw ‘De Muzenhof’. Grappig, ik lever daar voor mijn werk de groenten en fruit. Dus wel bekend daar.

Mijn rij ervaringen zijn het meest in Nederland, rijdt veel in Nederland en het liefst alles binnendoor. Ik heb 1 buitenlands weekend meegemaakt en dat was vorig jaar in en rond Winterberg. Wat kan je daar mooi rijden zeg.

Hiervoor reed ik met de Tourclub ‘De Spijkrijders’ bijna alle ritten, maar helaas door mijn nieuwe werk kon ik niet meer rijden in clubverband, dus de overstap naar VMTC die andere dagen wel rijden.

Zo het is weer een aardig verhaal geworden, dus stop er maar mee, als iemand nog wat wil weten kan men dat vragen bij een van de toerritten.

Tot dan, Wim-Karel