Eindelijk weer samen lunchen! :)

Vandaag hebben we wederom een leuke dag gehad. Vanochtend hebben we ons verzameld en we hadden 21 deelnemers, voor ons is dit een aantal waar we trots op zijn. We hadden een gast tourleider (Han). Hij was wat aan de late kant maar achteraf was dat maar goed ook want zijn navigatie systeem liet hem vandaag echt compleet in de steek. Maar goed na even wat overleg waren de problemen opgelost. Na wat uitleg van Evert Jan werd opgestart. Dit was ook even nodig want we mochten ook weer twee nieuwe leden verwelkomen.

We reden vandaag in drie groepen. De eerste groep werd voorgereden door Vincent (bedankt voor het vervangen van Han), de tweede groep door Evert Jan en de derde groep door mijzelf. We zijn gestart met tussenpozen van 5 minuten tussen de groepen.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Na goed 2 uur sturen over prachtige wegen kwamen we aan op de lunchstop in Giethoorn. We hebben daar gezellig van de lunch genoten, en de nodige anekdotes kwamen dan ook weer voorbij.

Na de lunch zijn we al slingerend door de Weerribben gereden en konden we genieten van de schitterende omgeving. We hebben onderweg nog even een lekker drankje gedronken en zijn onze weg  wederom vervolgt naar de Houtsnip.

Als club kunnen we wel stellen dat we kunnen spreken van een mooie dag waar de weergoden ons goed gezind waren.