Van de voorzitter – April 2021

Ja hoor, het wordt weer tijd om een stukje te schrijven voor onze leden. Corona maakt nog steeds deel uit van onze samenleving en zoals het nu gaat zal het ook nog wel eventjes duren alvorens we kunnen zeggen dat we deze vervelende situatie achter ons kunnen/hebben (ge)laten. De afgelopen periode werd ik een beetje moe van het feit dat ik alleen maar dingen kon annuleren, denk hierbij aan bv. ons altijd gezellige 2-Daagse. Ook alom de leuke ritjes konden ook niet doorgaan. Tevens het niet organiseren van activiteiten is mij zwaar gevallen, en ik denk velen met mij. Het is ook erg spijtig dat ons jubileum dit jaar wederom niet door kan gaan.

Daarom wordt het tijd voor een wat vrolijker noot. In september organiseert de TC van de VMTC altijd een hotel weekend. We hebben dan ook rond dit evenement contact gehad met het betreffende hotel, waar we al gesprekken mee hadden gehad via de mail en telefoon. Zoals het er nu uitziet is de mogelijkheid hoogstwaarschijnlijk aanwezig dat dit evenement doorgang kan vinden. We willen dit dan ook organiseren vanaf 16 t/m 19 september 2021. We spreken dan over een evenement die over 4,5 maand plaats zal vinden. Laten we dit dan ook met z’n allen omarmen en proberen hier een geslaagde missie van te maken. Op zeer korte termijn zullen we de leden dan ook informeren hoe we e.e.a. gaan regelen. Even geduld dus nog. 

Schrijf je zo snel mogelijk in als je mee wenst te gaan want op het moment er weer wat meer kan dan wil iedereen wel graag een paar dagen weg. Snelle inschrijving is dan ook geboden. Indien zich het geval voordoet dat e.e.a. toch niet zou kunnen of geannuleerd dient te worden, zal de club de betaalde gelden direct terugstorten aan degenen die betaald hebben.

Mochten er rijders zijn die moeite hebben om de routes in hun navigatie te krijgen dan is er altijd hulp aanwezig een paar dagen voor vertrek. 

Verder hoop ik niet alleen als voorzitter van de VMTC maar ook als persoon dat eenieder deze periode een beetje ongeschonden doorkomt. Houdt de moed erin zou ik zeggen en zie je het even niet zitten denk dan bij je eigen het is nooit zo donker of het wordt weer licht.Eindelijk dus een stukje nu met wat optimisme erin en ik zou dan als slot woord willen zeggen…

Blijf gezond!

Marcel Koers
Voorzitter VMTC