Even kennismaken… Tony

Allereerst hartstikke leuk om lid te worden van jullie mooie vereniging! Over mijzelf: Tony, 40 jaar en werkzaam als facilitair coördinator in de zorg. Vorig jaar ben ik vanuit Amersfoort naar Putten verhuisd en heb met mijn vriendin en haar 2 kinderen een heerlijk huisje gekocht.

Met de verkoop van mijn appartement had ik de mogelijkheid om iets te doen wat ik al jaren wilde: een motorrijbewijs halen en een motor kopen. Andere hobby’s zijn voetballen, koken en genieten van de omgeving. Verder hou ik van gezelligheid, nieuwe mensen en plekken te leren kennen. Het lijkt mij ontzettend leuk om straks als het weer mag een paar mooie ritten te maken en kennis te maken met jullie. De motor die ik overigens heb gekocht is een Triumph street twin met een mooie groene twist.

Hoop tot gauw!