Van de voorzitter – Juni 2021

Zo het is alweer even geleden, maar het wordt weer even tijd om bij te praten.  Het Covid-19 gebeuren is nog steeds een speler die wel degelijk meedoet als het gaat om leuke dingen te organiseren.

Maar we mogen nu toch echt weer wat meer. Dat is dan ook de reden dat we weer wat leuke dingen gaan plannen. En ja, we doen dat vanaf vandaag. Ten eerste de ZomerAvondRitten zitten er aan te komen in de maand juli en wel op 7, 14, 21 en 28 juli, en als toegift dit jaar hebben we ook op 4 en 11 augustus een avondrit. (Draag een mondkapje tijdens het laden van je route bij De Muzenhof).

We zullen ook weer als vanouds starten bij de Muzenhof, achter het hoofdgebouw. De TC geeft met borden aan waar je je kan melden. Hoe leuk is dat in de huidige tijd! Ja, wij hebben er in ieder geval naar uitgekeken. 

Laten we met z’n allen blij zijn dat er weer e.e.a. geregeld en georganiseerd kan worden. De leden zouden zeggen: “Wanneer gebeurt er nu weer eens wat?” Dat is dus nu. Er zijn diverse evenementen door ons in behandeling, denk bv. aan het Hotelweekend, waarvan we dan ook mogen verwachten dat deze doorgang kunnen vinden. Mocht Corona om welke reden dan ook alsnog roet in het eten gooien, let dan goed op onze website want daar staan de meest recente ontwikkelingen op. 

Ik kan jullie melden dat het ledenbestand weer gegroeid is en dat doet ons als bestuur en TC uiteraard goed. We willen dan ook de nieuwe leden als bestuur maar ook als TC van harte welkom heten.

Laten we de toekomst een beetje rooskleuriger proberen te zien en het geheel positief benaderen. Op 13 juni hebben we een clubrit (alleen voor leden). (De inschrijving is ondertussen gesloten – red.). We starten op een locatie die nieuw voor ons is (bij Jaap). De deelnemers krijgen de route in de mail voor Basecamp, maar ook de link van MyRoute-app waar de route geladen kan worden. Heb je d’r nu geen kaas van gegeten, dan kan je op donderdag 10 juni de route komen laden bij Marcel Koers (0620561330), of op 11 juni bij Herman Kamphorst (0620350001). Bel even voordat je komt dan houden we er rekening mee. We gaan er dan ook vanuit dat eenieder van ons de route heeft 13 juni. (De deelnemers hebben ondertussen e-mail ontvangen met de informatie – red.)

Nog even een algemeen dingetje en waarom dingen gaan zoals die gaan. We hebben ons als club verbonden aan de KNMV en het Loot (hier staat ook onze toerkalander op de site). En ja, als je lid bent van zo’n instantie/vereniging en gerelateerd bent aan deze, dan dien je je ook een beetje aan hun voorschriften te houden. 

Verder kan ik alleen nog maar zeggen; kijk goed uit en pas goed op zelf.

Marcel Koers
Voorzitter VMTC