Dagrit 13 juni trekt maar liefst 50 deelnemers

Hier wil ik als voorzitter toch wel even wat over zeggen. Jaap Kwint belde me op en vroeg me mag ik voor de club een ritje organiseren en uiteraard geven we daar gehoor aan. Jaap als initiatiefnemer had al een idee. We hebben samen de route gemaakt zoals Jaap dacht dat het moest en we hebben hem ook voor gereden.

Vandaag stond de route dus op de planning we hadden 50 deelnemers. Dat is al wel erg lang geleden dat we er zoveel hadden. Ik kon het me niet herinneren. Bij Jaap bijeengekomen en na de koffie met appelgebak gingen we rijden. Dat deden we gezien de grote groep ook wat anders iedereen had de route dus ieder kon lekker zijn eigen rit rijden en we zagen elkaar weer bij de lunch.

Jaap, Hermieke, Peter en ik reden vooruit en de rest volgde op een kwartiertje. Die manier van rijden was perfect. Aan het einde van de rit kwamen we allemaal weer samen bij Jaap waar heerlijke warme hapjes op ons stonden te wachten. Kortom spreken we van een super dag en wil ik Jaap hartelijk bedanken voor zijn gastvrijheid.