Even kennismaken… Lex

Mijn naam is Lex van der Lugt, ik ben 58 jaar oud en ben geboren en getogen in Utrecht.

Na mijn middelbare school en dienstplicht heb ik zo rond 1986 mijn motorrijbewijs gehaald en een paar jaar gereden op een Honda CB250.

Inmiddels woon ik al meer dan 20 jaar in Harderwijk, ben getrouwd en vader van een zoon. Ik werk in de ICT en heb dus een kantoorbaan. Hierbij ben ik de motorhobby een beetje uit het oog verloren, maar sinds een half jaartje toch weer opgepakt. Na wat opstaplessen rijd ik nu weer met veel plezier een Honda CBF600 in mijn vrije tijd.

Behalve de motorhobby ben ik ook fanatiek radiozendamateur, meer info kan je hier lezen: https://a03.veron.nl/cw-velddag-2021-bolhaven-zeewolde/

Het lijkt me leuk om samen met anderen ritjes te maken en ervaringen uit te wisselen en zo kwam ik via het internet uit op de VMTC.

Graag tot ziens op de ZomerAvondRit  !