Even kennismaken… Jan

Hallo, ik ben Jan Mulder,

Ik woon met Thea in het pittoreske Hattem en werk als teamleider logistiek bij een grote wasserij.
In de afgelopen jaren heb ik sinds het behalen van mijn motorrijbewijs (ruim 20 jaar geleden) diverse motoren versleten waaronder een 3-tal (Yamaha) TDM’s.

Van de gelijknamige club ben ik een aantal jaren bestuurslid en voorzitter geweest. Na een brand in 2019, waarbij mijn toenmalige TDM ook verloren ging, werd het tijd voor een koerswijziging. Ik was inmiddels geen voorzitter meer en vond het tijd voor iets heel anders, waarna er een KTM 1190 werd aangeschaft. Vorig jaar heb ik deze (na een leuke meevaller) ingeruild voor een KTM 1290 super adventure. 

In mijn vrije tijd ben ik – naast opa van 2 fantastische kleinkinderen, instructeur bij 2TheExperience 
(2 The Experience – Motor, bochten en circuittrainingen).

Mijn motor gebruik ik naast woon/werkverkeer vooral voor toertochten in binnen- en buitenland. Bij dat laatste heeft Italië (Dolomieten) sinds een aantal jaren mijn hart gestolen. Wat kun je daar fantastisch motorrijden.

Ik hou van gezelligheid en samen mooie herinneringen maken en hoop jullie binnenkort te ontmoeten bij één van de evenementen. De agenda ziet er in ieder geval alvast veelbelovend uit.

Groet, Jan