40-jarig VMTC-jubileum eindelijk gevierd

VMTC Jubileum

Op 10 april 2020 bestond de Veluwse Motor Tour Club 40 jaar. Door omstandigheden die bij iedereen bekend zijn, konden we dit 2 jaar na dato eindelijk vieren. En hoe! Zaterdag 9 april 2022 stond in het teken van het jubileum.

De dagbesteding van de feestdag bestond uit… motorrijden. We zijn tenslotte een motorclub. Het was best fris en af en toe kwam er een verspreide bui langs waaien. Maar de rijders lieten zich niet afschrikken. De toercommissie had een mooie slingerende route uitgezet. Hoewel we niet heel ver van huis kwamen, werd er in mooi stuurwerk voorzien. De lunchstop, na ruim 50 kilometer, was gepland bij Doornekamp Motorsport in Hoevelaken. Even opwarmen aan een kop koffie! Vervolgens konden ook de magen gevuld worden met heerlijke belegde broodjes. Na de lunch was er nog een kleine 100 kilometer af te leggen. Sommigen kozen vanwege het weer voor een kortere route. Anderen lieten zich niet uit het veld slaan en reden de rit over mooie weggetjes helemaal uit.

Tijd om even een warme douche te nemen en fris voor de dag te komen voor het avondprogramma. We waren welkom bij Marcel en Hermieke, waar de tuin was omgebouwd tot feestgebied. Na een borrel kon men aanschuifelen aan het overheerlijke buffet. Misschien wel twee keer… En uiteraard een ijsje om het af te maken. Ondertussen had de DJ de muziek aangezet en gaandeweg werd het volume opgevoerd. Naast de muziek werden ook de sterke verhalen luider. De clubleden leken zich duidelijk te vermaken. Hier en daar waagde men zich zelfs aan een voorzichtig dansje. Ook werd er af en toe meegezongen met de muziek. Er heerste duidelijk een feeststemming!

Mooi, dit pakken ze ons niet meer af! En we hebben altijd de foto’s nog.