VMTC Clubavond – 17 maart

De zon is eindelijk doorgebroken, de wind is gaan liggen. Maar de temperatuur is nog laag en er ligt nog veel zout op de weg. Maar de kriebels zijn er al weer! Om alvast in de stemming te komen is er donderdag 17 maart een VMTC Clubavond in de Hazeburg, Ermelo

Voor we los gaan op het Jubileum van 9 april, kunnen we alvast wat oefenen op het vertellen van stoere motor-verhalen, alle plannen die we hebben nu we weer praktisch overal heen kunnen (oh ja, welke leuke dijkweggetjes mogen we niet meer overheen?), de beste tips en trucs om je motor-skills weer zo snel mogelijk te ontroesten, de belachelijke benzine-prijzen – die misschien met de groeten van Rusland nog wel ietsje-pietsie zal stijgen…

Kortom, genoeg om over te ouwehoeren met een lekker koud biertje, wijntje of ander vocht! Dus, donderdag-avond 17 maart in de Hazeburg, Ermelo. Vanaf een uur of 8. Gezellig!