Even kennismaken… Dirk

Hallo allemaal.

Ik ben Dirk, 61 jaar. Nog steeds actief dienend militair. Samen met Gea (die zelf ook rijd op een Versys 1000) en dan samen 5 kinderen en 3 kleinkinderen. Als militair heb ik 10 uitzendingen gedaan: Midden Oosten, Bosnië en Afghanistan. 

Motorhistorie: Kawasaki Avenger, Kawasaki H2 3cil, Kawasaki Z900, Kawasaki GPZ1100, Kawasaki ZZR 1100 (3stuks), Kawasaki ZZR 1200, GTR1000 (3 stuks). En nu een Kawasaki GTR1400. De GTR 1000 heb ik ook nog voor als het winter is.

Hobby’s: motoren , vissen , kamperen met vrouw en honden. En soms motoren mee! Tegenwoordig volg ik als hobby de beroepsopleiding voor 1e motorfiets monteur. Motorfiets monteur heb ik al gehaald. Ga op mijn oude dag 1x pw naar het Deltioncollege naar school. Tussen de 16 en 18 jarigen. 🙂

Ik heb 2 paardenstallen omgebouwd tot hobby en sleutel ruimte.  Inclusief straalkast, ultrasoon reiniger enz. Gewoon leuk uit hobby. 

Genoeg verteld. Hoop iedereen in levende lijve te ontmoeten.
Dirk