Even kennismaken… Rob

Hallo allen, ik zal mij als nieuw lid even aan jullie voorstellen.

Ik ben Rob, 57 jaar oud en woonachtig in Ermelo. Na in 1985 m’n rijbewijs te hebben gehaald, is het er pas in 2017 van gekomen een motor aan te schaffen. Puur voor de looks gevallen voor een Italiaanse schone. Een Aprilia ETV 1000 (Caponord) uit 2001… Hier inmiddels een km of 10.000 mee rondgereden. Niet heel erg veel dus, maar wel met een grijns van oor tot oor.

Het leek mij daarbij leuk/zinvol/leerzaam dit eens met anderen te doen. Nou ja, dan maar lid worden van de VMTC toch? Ondertussen/inmiddels rondkijkend naar een wat recenter bouwjaar. Wat? Geen idee, ik ben daarin
nog zoekend.

Ik ben een rustige rijder, niet het type met de knie aan de grond over een rotonde of met circuit aspiraties, maar toch ook weer geen treuzelaar.

Tot spoedig zou ik zeggen!