VMTC Dagrit – Zondag 17 juli

Exclusief voor VMTC-leden! Wil je meerijden en je bent geen lid? Word dan nu lid!

Aankomende zondag – 17 juli – rijden we een mooie dagrit van zo’n 215 kilometer. Het kompas wordt richting het Oosten ingesteld – de Achterhoek, wat altijd garant staat voor gezellige en kneuterige dorpjes en een rijke afwisseling aan water, bos, hagen en weilanden.

Het vertrekpunt is De Houtsnip. We verzamelen om kwart voor 10 en we gaan rijden om 10 uur. Onderweg stoppen we ergens, dus neem voor jezelf iets te drinken, te knagen of te knabbelen mee.

De lunch zal zo rond half 1 zijn in het dorpje Almen, bij Landhotel De Hoofdige Boer waar een ‘Gorssels 12-uurtje‘ voorgezet zal worden – een puntbroodje met een Van Dobben kroket, snee brood met halve uitsmijter met ham en een bol huzarensalade. Hmmm, nu al zin in! (Helaas-helaas, de lunch is wel voor eigen rekening…).

Na de lunch slingeren we weer richting huis – onderweg wordt er nog een keertje gestopt – en dan zijn we zo rond de klok van 4 weer terug bij De Houtsnip.

Wil je mee? Geef je dan via onderstaande knop op bij Marcel. Dan kunnen we het aantal deelnemers doorgeven aan De Hoofdige Boer en weten we zeker dat we allemaal een bolletje huzarensalade krijgen!

Vermeld in je aanmelding duidelijk je naam en de naam van je eventuele bijrijder. Exclusief voor leden.

Heb je nog vragen? Stuur even een berichtje naar Marcel.