VMTC MiddagRit – Zondag 31 juli

Aankomende zondag 31 juli rijden we weer een mooie middagrit van zo’n 150 kilometer. De route gaat richting Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug met een mooie afwisseling tussen landerijen en bossen. Ook niet-leden van de VMTC zijn welkom om eens een ritje mee te rijden.

Het vertrekpunt is De Houtsnip. We vertrekken om kwart voor 1. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent. Neem voor jezelf ook even iets lekkers te drinken mee voor onderweg, we stoppen 1 of 2 keer. Afhankelijk van het aantal rijders kijken we of we ergens onderweg koffie kunnen drinken.

Ben je geen lid van de VMTC maar lijkt het je leuk eens mee te rijden? Zeker doen! Het is super gezellig en we delen allemaal dezelfde hobby, dus er is altijd wel iets te kletsen!

De route wordt vooraf gedeeld.

Zin om mee te gaan? Geef je dan via onderstaande knop op bij Marcel. Dan hebben we een beetje overzicht hoeveel rijders er zijn.

Vermeld in je aanmelding duidelijk je naam, je e-mailadres (voor het delen van de route) en de naam van je eventuele bijrijder. Heb je vooraf vragen? Dan kan je die natuurlijk ook direct stellen.

We hopen je te zien en te spreken op zondag 31 juli!