VMTC DagRit – Zondag 4 september

Na het initiatief en succes van de dagrit in 2021, starten we dit jaar opnieuw een dagrit vanaf het adres van Jaap. En net zoals vorig jaar staat er weer koffie, thee en lekkere appeltaart met slagroom klaar. Een betere start van een mooie dagrit is er niet!

Appelgebak

Na deze goede start hebben we een rit van zo’n 250 kilometer voor de boeg, naar een omgeving waar we met de VMTC eigenlijk helemaal niet zo vaak rijden. We zoeken de verkoeling en rijden door het prachtige Nederlandse rivieren-landschap. Tijdens de rit is er een overtochtje met een pont, dus denk er aan even € 1,50 in je zak te stoppen.

Zo rond het middaguur gaan we lunchen bij restaurant De Krom, langs het water, in Oud Alblas. De lunch is voor eigen rekening. Afrekenen vindt plaats per tafel. Men kan onderling afrekenen middels een Tikkie.

De rit is op zondag 4 september en we verzamelen al lekker vroeg; om kwart over 8 staat de appeltaart klaar en we vertrekken vanaf 09.00 uur. (Alle leden hebben ook de informatie ontvangen per e-mail. Check de mail voor het adres van Jaap).

Daags voor de dagrit zal de route worden gedeeld aan de deelnemers. Op de dag zelf worden er, net zoals vorig jaar, eigen groepjes gevormd. Iedereen kan dus lekker naar eigen tempo rijden en genieten van de mooie omgeving.

Aan het einde van de rit eindigen we weer bij Jaap en heeft hij nog wat lekkere warme hapjes. Er is dan nog volop de gelegenheid gezellig te kletsen over de mooie rit, de geweldige appeltaart of willekeurig ander onderwerp.

Deze dagrit is exclusief voor leden van de VMTC. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk vrijdag 2 september (dan heeft Jaap nog even tijd om de appelgebak te regelen).

Wil je mee? Open de e-mail die is gestuurd en klik op de knop om je aan te melden of stuur Jaap even een berichtje via WhatsApp. Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 september.

Tot zondag 4 september!
Toercommissie