VMTC Thuisblijversrit – Zondag 18 septemberAankomend weekend is het befaamde VMTC Hotelweekend, van donderdag 15 tot en met zondag 18 september. Super leuk en we gaan er vanuit dat iedereen die meegaat een mooi en gezellig weekend gaat hebben! Waarschijnlijk komen ze draaierig thuis van alle bochten, dat wel…

We laten de thuisblijvers natuurlijk niet met lege handen zitten!


Voor zondag 18 september hebben we een mooie dagrit van zo’n 170 kilometer bedacht, richting het oosten, onder andere dwars door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en we steken twee keer de IJssel over met een pontje.

Zondagochtend vertrekken we om 9 uur vanaf De Houtsnip en al slingerend rijden we naar Wijhe en steken daar met de pont de IJssel over. In Heeten drinken we gezellig een bakkie leut – en wie weet, misschien hebben ze er ook wat lekkers bij!

Na de koffie rijden we via de bovenkant van, en door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, richting Hattem. Daarna gaat de route westwaarts en kunnen we lunchen in Olst, vlak voordat we weer met de pont oversteken en onze eigen mooie provincie weer binnenrijden.

Na de oversteek gaat de route eerst nog een stukje naar het zuiden, boven Apeldoorn langs, door het Gortelsche -, het Vierhouter – en het Elspeeter Bosch, weer terug naar De Houtsnip. Kortom, een route vol met mooie stukken Nederlandse natuur!

Tijdens de rit zijn er twee overtochtjes met een pont, dus denk er aan even wat kleingeld in je zak te stoppen.

De rit is exclusief voor leden van de VMTC. (Leden: zie ook de mail).