Even kennismaken… Ron

Hallo mijn naam is Ron, ik ben 64 jaar jong en woon in Soest. Vandaag 11 februari, heb ik mij aangemeld als lid. Vanaf 2011 heb ik mijn motorrijbewijs (2e jeugd of zoiets…). Sinds 1981 ben ik getrouwd met Gerda en samen hebben we 2 kinderen, 1 zoon en 1 dochter. Zowel mijn zoon als mijn dochter hebben hun motorrijbewijs en soms gaan we samen een dagje toeren.

Mijn eerste motor was een Suzuki Bandit 650SA uit 2008, waar ik veel plezier mee heb beleefd. In augustus 2016 heb ik mijn Suzuki Bandit ingeruild en een Suzuki GSX 1250FA uit 2012 gekocht. Sinds 15 maart 2022 rijd ik een Suzuki GSX-S1000GT. Ik rij ongeveer 12.000 km per jaar (geen woon- werkverkeer).

Naast de ritten in Nederland, vind ik het ook gaaf om in het buitenland te rijden. Als het even kan ga ik in september (met mijn dochter en schoonzoon) met de motor naar de Oostenrijkse Alpen en/of de Italiaanse Dolomieten. Een hele beleving die ik iedereen kan aanraden!

In het verleden heb ik meerdere keren de Motary gereden en de VMTC lijkt me een leuke en actieve motorclub die haar zaken goed voor elkaar heeft. Ik heb dan ook veel zin om kennis te maken en gezellige ritten te rijden.

Met vriendelijke groet,
Ron