Even kennismaken… Bente

Hallo, ik ben Bente

Hoi, ik ben Bente, 54 jaar en woon in Zeewolde. Ik bezit sinds 2 jaar mijn A-rijbewijs en rij op een BMW F 650GS uit 2008. Alhoewel ik het heerlijk vind om in mijn eentje te toeren, mis ik het delen van kennis en verhalen met andere liefhebbers van het motorrijden. Mijn man deelt mijn passie niet, maar is mijn grootste supporter en staat altijd klaar om te helpen met technische(re) zaken.

Na 2 jaar solo vond ik het tijd om mij aan te sluiten bij een motorclub, en zo kwam ik de VMTC op het spoor! Ik ben geen snelheidsduivel, mijn rijstijl is vlot en mijn motto is veiligheid boven alles. Ik ben een late instapper, omdat de verhalen over de gevaren van het motorrijden mij (ook als moeder) er altijd van hebben weerhouden. Totdat Corona haar intrede deed en ik vrijwillig zonder baan kwam te zitten.

Zo ontstond op een zomerse dag in mijn achtertuin het spontane idee om mijn motorrijbewijs te gaan halen. Zogezegd, zo gedaan 😊 Intussen heb ik ook weer een leuke baan als helpdeskmedewerker bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort en heb ik vorig jaar mijn eerste woon-werk ritten op ‘Bobby’ gemaakt.

Ik hoop door in clubverband te rijden, mijn kennis en rijvaardigheid te verbeteren én gezellige uitjes met jullie te beleven! Binnenkort gaat ‘Bobby’ weer door de veiligheidscheck, zodat ik 19 maart klaar ben om deel te nemen aan de Bijna-Zomertijd-Rit. Tot gauw!

Bente