VMTC NavigatieAvond – 18 april

Aan het begin van het motorseizoen is het toch altijd weer even lastig om de route (of was het toch een track) in je navigatie te krijgen. Hoe was het ook alweer? Soms lijkt het ook gewoon niet te willen lukken.

Er zijn verschillende manieren om de routes te delen, bijvoorbeeld via een linkje naar MyRouteApp of via e-mail. Maar juist daarna – Hoe krijg ik nou die route in m’n navigatie? – daar zit nog voor velen de handicap.

VMTC NavigatieAvond

Om de kennis weer even op te frissen organiseert de VMTC op 18 april weer een NavigatieAvond om speciaal wat dieper in te gaan op het ontvangen en laden van routes.

Deelname is alleen voor leden van de VMTC. Aanmelden gaat via de e-mail die de leden hebben ontvangen. De avond wordt georganiseerd door Wouter, met ondersteuning van de Toercommissie.