Inschrijving Motor 2-daagse ’24 – Vol!

Bijna vol! Wil je nog mee? Dat kan, maar alleen met iemand samen op een tweepersoonskamer. Geef je (samen) snel op! Maakt het je niet uit met wie je slaapt? Dan regelt de Toercommissie de kamerindeling.

Lag het hotel van de Motor 2-daagse vorig jaar helemaal beneden, in Zoutelande, Zeeland – gaan we dit jaar volledig de andere kant op, naar Harlingen, Friesland! Het enige wat deze 2 plaatsen gemeen hebben, is hun verbondenheid met het natte zilt, maar dat is dan ook echt het enige. Echt het enige?… Toch niet! Wij als gezellige motorclub worden bij beide van harte welkom geheten. Dit jaar worden we welkom geheten bij Hotel-Restaurant ’t Heerenlogement. Je kan je nu aanmelden!

In november was het moment dat de ‘nieuwe Toercommissie’ (helaas zonder Jaap) de routes is gaan voorrijden en de bedjes hebben uitgeprobeerd. De routes zijn erg mooi – met een koffiestopje in Kampen met uitzicht op de brug en een lunchlocatie in Uffelte. Op het moment van voorrijden was het weer best guur. De regenpakken waren niet voor niets mee en de handvatverwarming heeft toch geregeld aan gestaan. 

Onderweg hebben we ons geregeld gerealiseerd dat het ontzettend leuke en mooie weggetjes zijn, maar absoluut leuker met beter weer en droog asfalt! Gaat vast goedkoper in mei!

Kosten

Kosten per persoon zijn €102,20*
Inclusief luxe 3-gangen diner in eigen restaurant en uitgebreid ontbijtbuffet. Parkeren kan in een overdekte en ’s nachts afgesloten garage.

* Op basis van een 2-persoonskamer, inclusief toeristenbelasting.

Toeslag voor een 1-persoonskamer is €25,–
Op basis van beschikbaarheid.

Drank is voor eigen rekening en gaat op kamernummer.

De inschrijving is nu geopend en sluit op zondag 31 maart

Uit ervaring in het verleden leert dat het vaak ruim voor de sluitingsdatum al volledig is gevuld. Aanmelden kan alleen via het formulier (incl. machtiging) op de website. De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de betaling. Er is een beperkt aantal bedden en er zal bij veelvuldige aanmeldingen een paar combinatiekamers gemaakt worden.

Betalen via machtiging
Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging. De betaling (incasso in april) bedraagt € 102,20,- plus eventuele toeslag van € 25,– voor een 1-persoonskamer.

De VMTC Motor 2-daagse is exclusief voor leden van de VMTC. (Lid worden kan hier).