Even kennis maken… Jarno

Vernoemd naar de wegracer uit Finland, Jarno Saarinen, is mij motoren/motorsport met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn vierde bezoek ik al de TT van Assen, met slechts een paar jaar niet aanwezig vanwege omstandigheden! Mijn naam is Jarno Brandsen en ik ben 43 jaar.

Fireblade club, Frankrijk 2019

Ik kom uit Noord Holland waar ik altijd in West Friesland heb gewoond, nabij Medemblik. Vanwege werk, en ook wel hobby ‘s, ben ik zeer recent met mijn vriendin (ook motor bezitster, maar rijdt meer paard tegenwoordig…) naar Ermelo verhuisd. Een leuk huis (die wel wat modernisering vergde…) pal aan de heide (Groevenbeek). We hebben geen kinderen. Ik werk bij een groot bio groenten teelt bedrijf in Flevoland als teelt specialist.  Dat bevalt goed, enige nadeel is dat deze sector vaak druk is als mooi (motor) weer is… Een hele stap zo deze verhuizing, maar de omgeving is erg mooi en heb goede hoop dat het wel gaat bevallen hier.

Vakantie Mallorca 2018

Ik heb een aantal motoren gehad, maar wissel niet zo vaak, momenteel bezit ik een Honda Fireblade en een Pan European (die was van mijn vader, maar helaas overleden). Ik ben lid van de landelijke Fireblade club, en zit zelfs in bestuur daarvan. Een leuke, kleine groep, met vaste kern die eendaagse ritten en enkele weekenden organiseren. Ik heb in het verleden aantal circuit dagen gereden, dit gebeurd zelden meer. Door de jaren heen heb ik aardig wat tripjes gemaakt (ik hou wel van reizen), Pyreneeën, Alpen, Isle of Man, Schotland, Gorges du Verdon (2019) en uiteraard dichterbij huis in met name Duitsland om wat voorbeelden te noemen.

Ik rijd ook off road motor en rij nu soms op de crossbaan en/ of off road ritten. Twee jaar geleden ben ik met Arjan Brouwer uit Putten naar Marokko geweest, ook een prachtige ervaring;  gravelpaden, bergen, stenen e.d.; weer heel wat anders dan asfalt.

Ik hoop op leuke contacten en ritten binnen deze club. Ik probeer het een en ander mee te rijden, dat zal niet elke keer lukken vrees ik. En hoop dat er wellicht nog een paar race/cross liefhebbers bij zijn, om lekker over motor sport te lullen of evt. een wedstrijd te bezoeken.

Marokko 2018

Ik weet dat de nadruk op toeren ligt hier, momenteel heb ik alleen mijn sportmotor hier staan, we zitten nog in verbouwingsfase. Hoop dat de Pan E. goed in de schuur past..

Verder vind ik het leuk om af en toe op de MTB of race fiets te rijden en bezoek ik graag soms een (meerdaags) (voorkeur hard -rock) muziek festival.

Nou, lang genoeg zo denk ik, heb je vragen, chroom niet te vragen en wellicht tot horens!