Even kennismaken… Wilco en Sandra

Hoi allemaal, 

Wij zijn Wilco en Sandra beide 43 jaar uit Vaassen, nieuwe leden sinds 2 januari! Een goed begin van het nieuwe jaar!

Sinds een paar weken in bezit van onze eerste eigen motor, Honda VFR800 VTEC,  eindelijk! Een droom van vooral Wilco,  maar Sandra vind het ook erg leuk om mee te touren! Samen hebben we al diverse routes gereden,  huurde dan een motor,  nu zijn we toe aan onze eigen motor. 

Wij houden van gezelligheid en sociale contacten,  ergens mee helpen ook geen probleem , en misschien wel een leuke kennis en vriendenkring opbouwen met dezelfde hobby is onze wens, vandaar dat we lid zijn geworden van deze vereniging! We zien er naar uit jullie te ontmoeten en mooie herinneringen te maken! Het welkom van jullie via mail en app was al een goed gevoel! Uiteraard zijn we nog “groentjes ” maar met de kennis en ervaring van jullie,  komt het vast prima in orde!