Van de voorzitter – Februari 2021

Nog even geduld

Als voorzitter van een club of vereniging hoop je dat je leuke dingen kan organiseren voor je leden. Echter is dit nu allemaal anders. Ik ben eigenlijk alleen maar bezig met activiteiten te annuleren of te verzetten. Dit werkt deprimerend op zowel de leden als het bestuur en de tourcommissie.

Normaliter is de voorpret van onze activiteiten zodanig dat we er altijd naar uitkijken. Jammer dat het nu allemaal anders is. Covid-19 heeft eigenlijk de gehele wereld ontwricht en daar had niemand rekening mee gehouden. Het vervelende is dan ook dat er weinig uitzicht is op een zodanige verbetering dat we de leuke dingen weer op kunnen pakken. Dus op dit moment met de huidige avondklok en regelingen, is het dus ook moeilijk om alternatieven te bedenken. Maar goed, ik hoop dan ook dat eenieder gezond is, en dat iedereen toch een manier weet te vinden om zich in deze vervelende situatie staande te houden.

Maar zoals ik al meldde heb ik ook nog een paar mededelingen en wel de volgende;

  • De BijnaZomerTijdRit (BZTR) is geannuleerd.
  • De Motor 2-Daagse die we reeds hadden gepland is geannuleerd. Echter dat dit nu al voor het tweede jaar is, heeft het bestuur in samenspraak met de Toercommissie besloten de reeds betaalde gelden aan de leden die zich opgegeven hadden, terug te betalen.
  • Het jubileum dat we zouden houden in april wordt wederom verzet tot nader bericht. 

Jammer allemaal maar we zullen ons aan de regels moeten houden. Omdat bovenstaande activiteiten toch de nodige tijd aan voorbereiding nodig hebben, en we die simpelweg nu niet hebben, is voor ons een reden dit geheel te annuleren.

We spreken de hoop uit dat het spoedig anders zal worden, en dat we de strijd tegen Covid-19 zullen winnen, zodat we de draad van de gezelligheid en het rijden weer op kunnen pakken.

Als voorzitter en namens het bestuur, hopen we dan ook dat de leden de moed er in houden met de gedachte dat het weer beter wordt.

Als laatste nog een opmerking voor alle leden: Probeer toch te genieten en blijf gezond.

Namens het bestuur
M.Koers