VMTC Clubrit mét barbecue – 1 augustus

Op initiatief van Peter organiseren we op 1 augustus een mooie clubrit, exclusief voor leden. Om het extra gezellig te maken plakken we er ’s avonds een barbecue achteraan. Dit soort initiatieven worden we toch allemaal blij van! En dan is de barbecue ook nog eens voor rekening van de club, dat wordt smullen! In verband met de inkoop en het verspreiden van de route, moet je je wel even aanmelden (onderaan de pagina).

We vetrekken zondag 1 augustus ’s ochtends iets na 9 uur vanaf de Houtsnip aan de N302. De rit is zo’n 180 kilometer – niet zo lang als een dagrit, maar gewoon een mooie afstand zodat we ongeveer 3 uur weer eindigen bij De Houtsnip.

Daarna heeft iedereen de mogelijkheid om zich thuis even op te frissen, eventueel van voertuig te wisselen en vanaf 4 uur is iedereen welkom bij Marcel en Hermieke aan de Heideweg 19 in Stroe voor de barbecue

Mocht het weer op 1 augustus wat tegenzitten, dan laten we uiterlijk de dag van tevoren weten als we besluiten niet te gaan rijden. De barbecue gaat dan wel gewoon door! Oh ja, de koffie en de lunch zijn overigens (helaas) wel voor eigen rekening…

De rit zal op dezelfde manier worden verreden als de afgelopen dagrit van 13 juni; iedereen download de route, rijdt op zijn of haar eigen tempo en eventueel in zelf samengestelde groepen. 

Als je je hebt aangemeld dan ontvang je een paar dagen van tevoren een link om de route te downloaden. Heb je hulp nodig bij het downloaden of het laden van de route in de navigatie, stuur dan een berichtje naar de toercommissie zodat ze je kunnen helpen.

Dan nog wellicht ten overvloede – na de sluitingsdatum wordt de aankoop gedaan voor de barbecue. Mocht je je hebben aangemeld en je kunt toch niet komen, stuur dan zo snel mogelijk even een app-je aan Marcel. Bellen kan natuurlijk ook; 0620561330.

Deze VMTC Clubrit is exclusief voor leden van de VMTC. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk woensdag 28 juli

De inschrijving is inmiddels gesloten.