Clubrit valt in het water – Barbecue erg gezellig!

In het zuidoosten van Europa is momenteel overal enorm heet – in Griekenland worden temperaturen bereikt van boven de 45 graden! Dan zou je denken dat het hier toch ook wel lekker zomerweer zou kunnen zijn… Een mooie clubrit met een gezellige barbecue is dan een goed plan toch? Het weer van de afgelopen tijd is af-en-toe iets minder zomers dan we misschien zouden willen, maar we gaan er gewoon voor!

De Clubrit met aansluitend een barbecue – een initiatief van Peter, leverde een mooi aantal aanmeldingen op. Sommigen gaven aan niet te gaan rijden maar wel op de barbecue aanwezig te zijn. De geplande datum van 1 augustus valt voor een hoop leden in de vakantieperiode. Dan het is natuurlijk spannend hoeveel leden er dan aanwezig kunnen zijn. En dat viel gelukkig niet tegen!

In de aankondiging hadden we al een kleine slag om de arm gehouden – er zou alleen worden gereden als de weergoden met het juiste been uit bed waren gestapt. De dag van tevoren waren de voorspellingen dusdanig – 100% kans op regen en mogelijk kans op onweer, dat we besloten hebben de rit niet door te laten gaan en beschutting neer te zetten voor de barbecue.

En dat we niet hebben gereden, is misschien maar goed ook. Er dreven een aantal flink rode pitten over Nederland en er kwamen wat nieuwsberichten over wateroverlast, waaronder in Apeldoorn.

Vanaf 16.00 was iedereen welkom bij Marcel en Hermieke en werd er direct heel wat afgekletst. Een hoop leden hadden elkaar ook al zo lang niet meer gesproken, dus waren er veel nieuwtjes uit te wisselen. Met een lekker biertje weer als vanouds gezellig ouwehoeren over van alles! Evert Jan had gezorgd voor een mooie Hollandse playlist en hier-en-daar werd zelfs een voorzichtige dansbeweging gemaakt. Ach, na zo’n lange tijd is alles soms wat roestig…

Marcel en Hermieke hadden zich weer (zoals we ondertussen gewend zijn) weer enorm uitgesloofd. Mooie schalen met vlees, salades, brood en een ruime keus uit drankjes. Als het op een feestje aankomt, dan kan je dit prima aan ze overlaten!

Tijdens het eten werd er flink doorgekletst en geregeld van gesprekspartner gewisseld. Kortom, we zijn weer een beetje op de hoogte van onze clubgenoten! Het is fijn dat we weer iets meer kunnen samenkomen, dat is toch zoveel gezelliger!

De overkappingen stonden er gelukkig niet-voor-niets. We hebben een aantal keer een buitje gehad maar echt hard ging dat gelukkig allemaal niet. Nu maar hopen dat de rest van het motorseizoen de weergoden ook de gezelligheid weer terugvinden!

Hierbij nog een foto-impressie: