ZomerAvondRitten 2021 geslaagd!

Als vanouds hebben de VMTC ZomerAvondRitten weer kunnen starten zoals we dat gewend waren, vanuit De Muzenhof. Er kon weer even koffie worden gedronken – voor of na de rit en er werden wat nieuwe motoren bewonderd. Maar wel het allerbelangrijkst, we hebben weer even gezellig kunnen kletsen met iedereen! En man, wat hebben we dat gemist de afgelopen maanden!

De toercommissie probeert elk jaar weer om toch de mooiste weggetjes op de Veluwe (en iets daarbuiten) te combineren met wat stukjes die de meeste rijders nog niet kennen. Als dan achteraf de reacties zeer positief zijn, dan is de missie geslaagd.

Ondanks dat we toch een beetje veel buien hebben gehad de afgelopen weken, was de opkomst zeer geslaagd. De tweede avond (14 juli) hebben een aantal rijders de rit af moeten breken vanwege een ware wolkbreuk. Dat is jammer natuurlijk maar men kan de rit op een betere dag nog eens afmaken natuurlijk. De VMTC ZomerAvondRitten 2021 komen binnenkort, net als voorgaande jaren, beschikbaar als downloads op de website.

We gaan er vanuit dat iedereen heeft genoten van de ZomerAvondRitten en hopen iedereen – in alle gezondheid – volgend jaar weer terug te zien!

Remko namens de VMTC Toercommissie