Aanmelden VMTC BowlingAvond – Vrijdag 26 nov

Door de recent aangekondigde Corona-maatregelen kan de bowling helaas niet doorgaan. Bowling Harderwijk heeft ons laten weten dat ze zich moeten houden aan de sluitingstijden van de horeca.

Vrijdag 26 november gaan de ballen weer rollen en strijden we weer om dé trofee van het jaar tijdens het jaarlijkse VMTC Bowlingavondje! Wie heeft er in Corona-tijd stiekem een beetje geoefend en gaat er dit jaar met de eer strijken?

De bowlingavond is gratis voor leden (inclusief 3 consumpties) en 15,- euro voor partners (geen clublid). Gedistilleerde drank is voor eigen rekening.

Meld je nu aan!
Ga je de strijd aan?! Geef je dan op via onderstaande formulier! Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 20 november. Wil je liever niet bowlen maar wel een gezellige avond? Ook dan ben je van harte welkom! Meld je dan toch aan en vermeld dan dat je niet gaat bowlen.

Bowling Harderwijk
De bowlingavond wordt gehouden bij Bowling Harderwijk. Het adres is Kolbaanweg 1 in Harderwijk. Inlopen kan vanaf 20.00 uur en de strijd barst los om 21.00! De laatste bal rolt om 23.00 uur. Daarna moet je weer een jaar wachten…

Aanmelden kan bij Michiel via onderstaande knop! Graag even vermelden met hoeveel je komt en of je gaat bowlen of alleen gezelligheid komt brengen!