Inschrijving VMTC Hotelweekend 2022 geopend!

Hotelweekend 2022, inschrijving gesloten


De inschrijving voor het VMTC Hotelweekend 2022 is geopend! De bestemming voor 2022 is hotel Zum Goldenen Stern in Prüm. Prüm ligt in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Maar wat voor ons motorrijders beter klinkt: Prüm ligt in de Eifel! Een gebied wat bekend staat om z’n heuvels, bossen, en ontelbare bochten. Het VMTC Hotelweekend is van donderdag 15 tot en met zondag 18 september. Meld je nú aan!

Het VMTC Hotelweekend is exclusief voor leden van de VMTC. Wil je lid worden? Dat kan hier!

Prüm staat zelf ook goed bekend om de Sint-Salvatorbasiliek en de Benedictijnerabdij (zie foto hierboven). Hotel Zum Goldenen Stern ligt pal tegenover de basiliek, je kan het simpelweg niet missen. Het is de moeite waard om even binnen te kijken, er liggen stukjes van de ‘Heilige Sandalen van Christus’. Je hoeft er in ieder geval niet ver voor te lopen…

Een klein beetje anders

Degene die eerder mee zijn geweest met het hotelweekend, weten dat het voorheen altijd een all-inclusive weekend was. Dat is dit jaar iets anders. Voor de prijs per persoon van 255 euro* krijg je 3 overnachtingen, 3 keer ontbijt en diner. De drankjes zijn dit jaar voor eigen rekening en worden (per kamer) apart afgerekend.

* Toeslag voor een 1-persoonskamer is 45 euro.

Mán, wat een bochten!

De toercommissie heeft z’n uiterste best gedaan om een paar mooie routes voor te bereiden – wat in zo’n mooi gebied overigens helemaal geen rottige klus is. De routes zijn voorgereden en man-man, ze zijn daar wel heel erg gek op mooie slingerwegen! Omhoog, omlaag, bochtje links, bochtje rechts, het houdt maar niet op! Het is natuurlijk niet verplicht de routes te rijden, maar dan mis je toch echt wel iets!

De route op donderdag naar Prüm gaat eerst een stukje over de snelweg tot net na de grens van Duitsland, daarna is alles binnendoor. De afstand op dag donderdag is iets minder dan 340 kilometer en kan lekker vlot worden gereden. Dag 2 en 3 zijn dagritten van respectievelijk 240 en 260 kilometer. Op dag 2 loopt de route een stuk door Luxemburg. De laatste dag naar huis is weer ongeveer gelijk qua afstand aan dag 1 en kan er weer lekker worden doorgereden. Wat overigens opvalt in het gebied zelf, is de grote afwezigheid van drempels. Wat een heerlijkheid!

Tijdens de ritten zijn er geen vaste toerleiders. Wel worden er vaak spontane groepjes gevormd.

Aanmelden, vol = vol!

Heb je zin om (weer) mee te gaan met het VMTC Hotelweekend, meld je dan het liefst zo snel mogelijk aan met behulp van het inschrijfformulier op de website. Het inschrijfformulier staat vanaf vandaag open. Er is een beperkt aantal kamers, dus wacht niet te lang! De inschrijving sluit op donderdag 30 juni maar de ervaring uit het verleden leert dat het vaak al ruim voor de sluitingsdatum al volledig is gevuld. Aanmelden kan alleen via het formulier (incl. machtiging) op de website. De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de eerste termijn.  Er is een beperkt aantal bedden en er zal bij veelvuldige aanmeldingen een paar combinatiekamers gemaakt worden.

Betalen via machtiging

Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging met een afschrijving in twee termijnen. De eerste betaling (incasso in juli) bedraagt € 155,- en de tweede (incasso in augustus) € 100,- plus eventuele toeslag van 45 euro voor een 1-persoonskamer.

Meld je hieronder aan!

Inschrijfformulier VMTC Hotelweekend 2022

De inschrijving is inmiddels gesloten.