Even kennismaken… Ruben

Ik ben nieuw bij de VTMC en wil me graag bij deze even kort voorstellen. De naam is Ruben, ik ben 43 jaar jong en ben voornamelijk woonachtig in Putten maar heb ook nog een huis in Houwerzijl, vlakbij het Lauwersmeer in het noorden van Groningen. En daar is mijn motoravontuur begonnen…

Wat in augustus 2020 begon als opknapproject is inmiddels uitgegroeid naar een serieuze hobby. Ik had namelijk een oude Honda CBR1000F op de kop getikt om wat aan te sleutelen met het idee om hem daarna weer te verkopen. Ik had in die tijd geen motorrijbewijs en had ook niet de intentie om deze te halen. Ik had al een TGB Blade 550 LT IRS quad waar ik mij uitermate mee goed vermaakte.

Maar naarmate het project vorderde, begon het toch te kriebelen. Ik heb me aangemeld voor rijlessen en na enige tegenslagen in de planning vanwege corona mijn rijbewijs mogen halen in juni 2021. De eerste kilometers waren snel gemaakt en het smaakte vooral naar meer!

Omdat ik voornamelijk woon in Putten vanwege mijn werk in Amersfoort, wilde ik daar ook graag een motor hebben. Dit werd een zwarte Honda CBR1100XX Super Blackbird. Niet omdat deze motor zo lekker snel is, maar voornamelijk om de mooie lijnen.

Ondanks dat ik twee redelijk snelle motoren bezit, rij ik het liefst, samen met mijn vriendin Francisca, over de slingerende wegen van de Veluwe. Op het gemakje toeren en genieten van het rijden en de omgeving.

Inmiddels zijn we enkele duizenden kilometers verder en is Francisca inmiddels het achterop zitten beu. Daarom heeft ze besloten ook voor het rijbewijs te gaan zodat we in de toekomt samen over de mooie Veluwe kunnen toeren. Het lijkt ons leuk om ook eens in een groep te rijden en ervaringen uit te wisselen. Vandaar dat ik, en ongetwijfeld zal Francisca volgen, me heb aangemeld bij de VTMC.

Ik kijk dan ook uit naar de gezelligheid en de toertochten die vanuit het VTMC worden georganiseerd! Tot dan!

Groet, Ruben