Aanmelden Motor 2-daagse 2023

HELAAS! De inschrijving is ondertussen gesloten!

De Motor 2-daagse van dit jaar was (wéér) een groot succes, maar liefst 41 deelnemers waren van de partij! Er werd bijgekletst, er werden stoere verhalen verteld aan al wie het (niet) horen wilde en het eten was goed geregeld!

Beetje tromgeroffel… De routes voor de Motor 2-daagse 2023 zijn al voorgereden en het hotel is op de hoogte dat we komen! Zelfs de bedden zijn al even uitgeprobeerd… 

De bestemming nog even lekker geheim!

Het is een traditie, we houden de bestemming nog even voor onszelf. Gaan we richting het noorden? Het zuiden? Of toch?… 

Wat we wél weten, is dat je ieder jaar weer snel moet zijn met inschrijven. Voorgaande jaren zat de 2-daagse in no-time volgeboekt. Dus wacht niet te lang!

Kosten

Kosten per persoon zijn € 119,45 * (inclusief luxe 3-gangen diner en ontbijt). Toeslag voor een 1-persoonskamer is € 60,50 (op basis van beschikbaarheid).
* Op basis van een 2-persoonskamer, inclusief toeristenbelasting. 

Drank is voor eigen rekening en gaat op kamernummer. Deze kosten zelf afrekenen voor vertrek.

De inschrijving sluit eind januari (dat was oorspronkelijk 1 april) maar de ervaring uit het verleden leert dat het vaak al ruim voor de sluitingsdatum al volledig is gevuld. Aanmelden kan alleen via het formulier (incl. machtiging) hieronder. De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de betaling. Er is een beperkt aantal bedden en er zal bij veelvuldige aanmeldingen een paar combinatiekamers gemaakt worden.

Betalen via machtiging

Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging. De betaling (incasso in april) bedraagt € 119,45,- plus eventuele toeslag van € 60,50 voor een 1-persoonskamer.

De VMTC Motor 2-daagse is exclusief voor leden van de VMTC. (Lid worden kan hier).


Inschrijving gesloten…