Even kennismaken… Adrie

Mijn naam is Adrie. Ik ben 61 jaar oud, gehuwd, en woonachtig in Ermelo. Ik rijd motor sinds 1980. Eerst een Honda CB360. Begin negentiger jaren kwam de Honda CX Turbo op mijn pad en ik ben in tussentijd al vanaf 1995 lid van de Honda First Turbo Club.

Ik ben eerder lid geweest van de VMTC, van +/- 2009 t/m 2020. In dat laatste jaar waren er verhuisplannen en heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Uiteindelijk kan er weinig tippen aan de Veluwe en daarom ben ik nu dus terug bij de VMTC.

Ik ben oud militair en heb nu wat meer tijd om deel te nemen aan toertochten e.d. Onderhoud aan de motoren doe ik zelf (ik heb een achtergrond in de voertuigtechniek).

Ik hoop z.s.m. weer aan te sluiten bij de activiteiten van de VMTC en dan kunnen we nader kennismaken.

De foto is van mijn CX650 Turbo, deze keer met Freebird aanhanger.

Met vriendelijke groet,
Adrie