Even kennismaken… Ton

Hallo mijn naam is Ton, 63 jaar en op het moment van schrijven al bijna een hele week lid van de VMTC.

En ook al drie jaar in het bezit van een motor rijbewijs. En nu alles ontdekken. Voor het eerst lid van een motorclub. Voor het eerst een door de vereniging georganiseerde rit gereden (9e Bijna-Zomer-Tijd) met veel plezier en ik hoop dat er nog vele ritten volgen. Overigens: netjes georganiseerd die rit!

Privé: getrouwd, en sinds kort wonen we in Harderwijk. We komen uit Hilversum en we vinden het een verademing in ons nieuwe huis in deze omgeving. Nu met garage om de Yamaha FJR1300 in te stallen. Mensen die toch merkbaar relaxter zijn dan in het Gooi, in ieder geval voor ons gevoel. En o ja, beiden al 5 jaar met pensioen. Hadden we jaren eerder moeten doen 😉.

Tot slot hoop ik op mooie ritten en even zo mooie herinneringen te maken met elkaar.

Groet, Ton