DagRit – Ronde om Zwolle – 5 augustus

Exclusief voor leden.

Wat is leuker – linksom? Of misschien toch rechtsom, om Zwolle heen? Ach, eigenlijk maakt het natuurlijk allemaal niet uit – de route wordt er zeker niet minder mooi door! 

Op zaterdag 5 augustus wordt er een dagrit gereden van een kleine 250 kilometer, op initiatief van mij, Henk. Ik heb de route al voorgereden – eerst linksom, en toen ook nog maar eens rechtsom… Uiteindelijk een keuze gemaakt en direct ook de koffie- en lunchstop geregeld.

Het vertrekpunt is, zoals we gewend zijn, bij De HoutsnipZaterdag 5 augustus verzamelen we om 9 uur en gaan we rijden om 9.15 uur. We rijden in groepjes met een toerleider waarvan ik er zelf 1 zal zijn. De totale lengte van de rit is een kleine 250 kilometer.

Onderweg stoppen we voor een kop koffie – met natuurlijk iets lekkers. En later stoppen we voor een heerlijke lunch. Beide overigens op eigen kosten. 

Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan via de mail die je hebt ontvangen (alleen leden).

Groeten Henk, mede namens de Toercommissie