VMTC DagRit en Barbecue – 2 september

Op zaterdag 2 september rijden we eerst een mooie dagrit langs de mooiste plekjes van ‘onze Veluwe’, en aansluitend ’s avonds een lekkere en gezellige barbecue. De barbecue is voor rekening van de club, dus dat wordt (extra) smullen! In verband met de inkoop en het verspreiden van de route, moet je je wel even aanmelden.

Let op! De dagrit en de barbecue zijn exclusief voor leden van de VMTC plus eventuele partners.

We vetrekken zaterdag 2 september ’s ochtends iets na 9 uur vanaf de Houtsnip aan de N302. De rit is zo’n kleine 190 kilometer – niet zo lang als een dagrit, maar gewoon een mooie afstand zodat we ergens tussen 14.00 en 15.00 uur weer eindigen bij De Houtsnip. Zo heb je nog mooi de gelegenheid je even op te frissen en/of om te kleden, voordat je aanschuift bij de barbecue!

De rit wordt gereden met toerleiders. Onderweg stoppen we natuurlijk voor koffie en een (lichte) lunch. De kosten voor de koffie en lunch zijn voor eigen rekening.

Als je je hebt aangemeld dan ontvang je een paar dagen van tevoren een link om de route te downloaden. Heb je hulp nodig bij het downloaden of het laden van de route in de navigatie, stuur dan een berichtje naar de toercommissie zodat we je kunnen helpen.

Geen zin om te rijden, maar wél in de barbecue? Dat kan! Je kan het aangeven in het aanmeldformulier. Alleen meerijden en niet meedoen met de barbecue kan natuurlijk ook.
 

Gezellige barbecue!


Vanaf 16.00 uur is de inloop bij de tennisvereniging De Vale Ouwe in PuttenJe partner is van harte welkom, maar daar geldt wel voor: ben je geen lid? Dan rekenen we € 15,– als je mee wil eten. Geef bij het aanmelden aan met hoeveel mensen je van plan bent te komen.

Iedereen ontvangt bij de barbecue 2 consumptiebonnen voor fris, bier of wijn. Alle overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan (via de e-mail die is verzonden op 1 augustus) tot en met zaterdag 26 augustus.